Auto Centar Bedeković se nalazi na magistralnoj cesti Zagreb-Varaždin (smjerovi Varaždin, Zagreb, Mađarska, Osijek) u ulici Zagrebačka 84. Proteže se na 1100 m2 radnog prostora  od čega je 220 m2 autosalon , 180m2 je servis, a ostalo autolimarska radionica s termolakirnicom i autopraonicom.

Salon

Salonski prostor Auto Centra Bedeković za prodaju vozila opremljen je vrlo moderno, po svim Mazdinim standardima i kao takav podiže ugled i standard Mazde u Hrvatskoj. U salonu su uvijek izloženi gotovo svi modeli Mazde kako bi kupci mogli doživjeti kvalitetu i ugođaj vozila koji kupuju. Prilikom kupnje vozila u našem autosalonu možete sklopiti policu auto osiguranja. Osim toga, u svakom trenutku Auto Centar Bedeković nudi mogućnost probne vožnje Mazdinih vozila prema dogovoru o terminu vožnje sa našim prodajnim savjetnicima.

Servis

U Auto Centru Bedeković možete kupiti novu Mazdu, postoji mogućnost zamjene staro za novo,a možete i servisirati svoje vozilo. Ukoliko na vozilu treba napraviti redoviti servis ili postoji potreba za limarskim ili mehaničarskim popravcima na vašem vozilu, molimo Vas da se obratite našoj servisnoj službi kako bi rezervirali svoj termin, uz mogućnost korištenja zamjenskog vozila prema dogovoru. Posjedujemo vlastitu vučnu službu , a ukoliko postoji potreba za takvim prijevozom  stojimo vam na raspolaganju od 0-24 h. Surađujemo sa svim osiguravajućim i leazing kućama te svaki popravak koji je vezan za iste naplaćujemo direktno od njih. U našoj autopraonici očekuje vas brza i kvalitetna usluga pranja vašeg vozila od 07-19h.
U našem servisu, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalističkim alatima za popravak i servisiranje Mazde, rade tehnički obrazovani djelatnici koji su tokom Mazdinog školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi.
Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu, od strane našeg stručnog osoblja, koji pomažu svojom profesionalnošću i osposobljenošću, garantira održavanje kvalitete i vrijednosti vašeg vozila.

Prodaja rezervnih dijelova:

U Auto Centru Bedeković možete kupiti sve originalne rezervne dijelove za sve tipove Mazdinih vozila kao i svu pripadajuću dodatnu opremu.
Obratite pozornost da tehničke izmjene originalnog stanja Vaše Mazde mogu utjecati na sigurnost vozila. Takve tehničke izmjene uključuju ne samo neodgovarajuće dijelove, nego i dodatni pribor. Originalni Mazda dijelovi i pribor su posebno oblikovani za Mazda vozila. Neoriginalni dijelovi i pribor nisu ispitani i odobreni od strane Mazde, osim ako to nije izrijekom navedeno.