MZD Connect

Uvijek sigurno povezani

 

Nova Mazda3 isporučuje se s nevjerojatnim sustavom za povezivanje koji sigurno povezuje s vanjskim svijetom, bez ometanja u vožnji. Širok raspon mrežnih usluga putem pametnog telefona uključuje internetske radijske postaje iz cijelog svijeta, poruke, Facebook i Twitter. Slijedi nekoliko najvažnijih značajki sustava.

Informacije i zabava u Mazdi

Komunikacija

 

Čak i kada ste sami u automobilu, vaša obitelj, prijatelji i poslovni partneri mogu putovati s vama kamo god pošli. Vaš vam je cijeli svijet sad nadohvat ruke. 

Zabava

 

Glazba, novosti, sport ili radijske kontakt-emisije - sve je tu i lako se koristi. Jednostavno slijedite poruke na zaslonu da biste pristupili željenom zabavnom programu.

Navigacija

 

Kada kupite novu Mazdu koja ima uključenu značajku navigacije (Satnav), prve (3) godine ažuriranje karata je besplatno. Bilo da idete na obiteljski odmor, putujete zbog posla ili idete van na brzu šalicu kave, navigacijski sustav vašeg automobila jamstvo je da ćete lako doći na odredište.

Postavke

 

Uživajte u najvećoj razini udobnosti i praktičnosti tako da podesite mogućnosti i postavke sustava prema svojim željama i potrebama.

Primjena

 

Za najbolji mogući doživljaj s novim sustavom za povezivanje iskoristite prednosti ponuđenih aplikacija koje vam omogućuju prilagođavanje postavki i smanjenje potrošnje goriva vozila.

Korisnička podrška

 

Kliknite ovdje da biste saznali više informacija o sustavu za povezivanje, je li vaš telefon kompatibilan te kako ažurirati i postaviti navigacijski uređaj.

 

Možete posjetiti i odjeljak čestih pitanja na web-mjestu www.JCISupport, gdje možete dobiti odgovore i rješenja za sve probleme sa sustavom ili nam se izravno obratiti putem e-pošte.

Login