play

Aplikacija My Mazda

ISTRAŽITE APLIKACIJU MY MAZDA

BUDITE NA MREŽI DOK STE U POKRETU

Aplikacija My Mazda predstavlja najlakši način pristupa svim informacijama o vašem vozilu u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Aplikacija My Mazda unaprijeđena je kako bi se pružilo poboljšano iskustvo vlasnicima Mazda vozila koje će biti jednostavnije, osobnije i ugodnije.

Aplikacija vam omogućava praćenje svih važnih dokumenata za vaše Mazda vozilo, rasporeda i povijesti servisiranja, primanje korisnih podsjetnika o servisiranju, pristup priručnicima za vozilo ili korištenje usluge pomoći na cesti. 

Još niste vlasnik Mazde, ali ste zainteresirani saznati više o Mazdi? Uslugu My Mazda možete koristiti za spremanje konfiguracije svojeg savršenog automobila, pogledavanje korisnih i praktičnih videozapisa ili pronaći zastupnika u svojoj blizini.

Aplikacija My Mazda dostupna je kao aplikacija za iOS i Android pametne telefone i tablete. Preuzmite aplikaciju i registrirajte se važećim e-mailom.

MAZDINO DIGITALNO ISKUSTVO

Budući da unaprjeđujemo Mazdino digitalno iskustvo, web verzija My Mazda usluge (za računala i mobilne uređaje) privremeno je nedostupna. Međutim, napominjemo svim našim klijentima, koji upotrebljavaju uslugu My Mazda, da su svi njihovi dokumenti, kao npr. rasporedi servisa, digitalna evidencija servisa itd., i dalje dostupni na njihovom računu usluge My Mazda i može im se pristupiti putem aplikacije My Mazda. Sve što trebate napraviti je ažurirati aplikaciju na svojem pametnom telefonu ili tabletu, prijaviti se svojim postojećim korisničkim imenom i lozinkom te slijediti jednostavne korake za potvdu računa.

KAKO SE REGISTRIRATI

 • 1.

  Preuzmite aplikaciju My Mazda koja je dostupna u trgovinama aplikacija za sustave iOS i Android.


  AppStoreGoogle play

 • 2.

  Upišite svoje ime i ispravnu e-mail adresu te odaberite lozinku. Ako ste već vlasnik Mazdinog vozila, upišite e-mail adresu koju ste ustupili vašem Mazda partneru prilikom kupnje vaše Mazde ili se jednostavno registrirajte svojim Facebook računom.

 • 3.

  Ne zaboravite potvrditi svoje pojedinosti klikom na poveznicu koja se nalazi u e-mailu koji ćete primiti na registriranu e-mail adresu.

 • 4.

  Istražite aplikaciju My Mazda

OBRATITE NAM SE

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite Mazdinom ovlaštenom partneru.

Također, možete se obratiti Mazdinom timu za korisničku podršku na info@mazda.hr koji će vam rado pomoći.

Login