Elegantna, sportska, više zabave, napredna sigurnost

U Mazdi2 TAKUMI vožnja je još zabavnija, u elegantnom sportskom paketu s naprednim sigurnosnim značajkama koje je čine savršenom za grad. Čisti užitak u vožnji Jinba Ittai sjajno je poboljšan novim značajkama koje će vam svako putovanje zajamčeno učiniti uzbudljivim. 

Mazda2 TAKUMI posebno je izdanje s urbanim stavom, uključujući 16-inčne crne naplatke od aluminijske legure i zatamnjena stražnja stakla. Opremljena najnovijom tehnologijom Mazda2 TAKUMI uz uzbudljivu okretnost i osobnost zabavne vožnje pruža i vrhunsku unutrašnjost u čijem je središtu čovjek kao i napredne sigurnosne značajke. Uživajte u lakšem parkiranju uz kameru za vožnju unatrag kao i bolju vidljivost sa snažnim prednjim LED svjetlima za maglu. Dok vam Mazdin MZD-Connect sustav s navigacijom* pruža užitak vožnje s lakoćom.

LED svjetla za maglu

Vozite sa samopouzdanjem, danju i noću. LED prednja svjetla za maglu osvjetljavaju cestu pred vama pa imate iznimnu vidljivost čak i u najgorim uvjetima i vozite se sigurno i udobno.

Sigurnost

 

Mazda2 TAKUMI ne samo da je zabavna i okretna u gradskoj vožnji, nego ju je i jednostavno parkirati  uz kameru za vožnju unatrag; imate jasan pogled na ono što ne možete vidjeti u retrovizoru.

16-inčni crni naplatci od aluminijske legure

 

16-inčni crni naplatci od aluminijske legure naglašavaju sportski i elegantan izgled Mazde2 TAKUMI,  a gume nižeg profila dodatno poboljšavaju već uzbudljivo držanje ceste.

Dizajn

 

Soul crvena Crystal naša je najživlja boja do sada, daje upečatljivu energiju Mazdi2 TAKUMI pojačavajući bogat sjaj mišićave i elegantne karoserije dok automobil prelazi iz svjetla u sjenu.

Probna vožnja

 

Isprobajte sportsku elegantnu Mazdu2 TAKUMI na cesti.

Izrada

 

Pogledajte kako svaku Mazdu oživljavamo rukom

* Navigacija u ponudi kao dodatna oprema uz doplatu

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera. U cijenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice.

 

Vrijednosti kombiniranih emisija CO2*:

111 g/km za 1.5 SKYACTIV-G benzinski motor sa 75 KS i 5-stupanjskim ručnim mjenjačem 

111 g/km za 1.5 SKYACTIV-G benzinski motor sa 90 KS i 5-stupanjskim ručnim mjenjačem 

118 g/km za 1.5 SKYACTIV-G benzinski motor sa 90 KS i 6-stupanjskim automatskim mjenjačem 

124 g/km za 1.5 SKYACTIV-G benzinski motor sa 115 KS i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem

*Vozila su homologirana u skladu s novom procedurom mjeranja WLTP, Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EC) 715/2007).

Da bi se osigurala usporedivost, navedene su korelirane NEDC vrijednosti u skladu s provedbenom Uredbom (EU) 2017/1153.

Login