”mazda mx-5” mazda moderno “nova mazda mx-5” mazda dizajn “mazda kodo – Dizajn kretanja duše”

Neodoljiv stil uz dodatak duše

 

Razvili smo dizajn KODO da bi privlačio vaša vizualna i dodirna osjetila. Naša najnovija boja karoserije, Soul crvena Crystal, ima živost i energiju koja ističe prekrasnu, ali i mišićavu osobnost MX-5. Elegantne proporcije i glatke konture prelijevaju se iz vanjštine u unutrašnjost automobila i tako mu daju dojam neprekinutosti i jedinstva.

Elegantna unutrašnjost vrhunski je izrađena, od sportskih sjedala do intuitivnih kontrola u vozačevom kokpitu. MX-5 napravljen je radi čistog užitka u vožnji i dinamičnog osjećaja.

  • ”nova mazda mx-5” mazda spušteni krov “mazda sportski automobil” mazda graciozni dizajn “mazda dizajn karoserije” dizajn kodo

   Klasični dizajn spuštenog krova

    

   MX-5 ima klasični profil laganog sportskog automobila spuštenog krova; sjedala su sada gurnuta unatrag, a duga niska hauba proteže se pred vama.

    

   Zahvaljujući svom kompaktnom obliku, čvrstom stavu, elegantnim linijama i konturama koje se prelijevaju, MX-5 obećava čisti užitak u vožnji i uzbudljive zajedničke pustolovine.

   Klasični dizajn spuštenog krova

  • “mazda MX-5 unutrašnjost” mazda MX-5 crveno vozačevo sjedalo “nova mazda MX-5

   Jinba Ittai – Osjećaj jedinstva

    

   Teško je opisati vezu koju osjećate s automobilom dok ne sjednete u MX-5 i ne počnete voziti. Unutarnji dizajn briše vizualne granice između unutrašnjosti i karoserije automobila i stvara potpuni osjećaj jedinstva, kao da ste uvijek bili povezani.

    

   Tkaninom presvučene oplate iznad vrata iste su boje kao i karoserija pa se čini da se vanjština stalno prelijeva u kabinu.

   Jinba Ittai – Osjećaj jedinstva

  • ”nova mazda mx-5” mazda kožni držač “mazda upravljač” mazda unutrašnjost “jinba ittai”

   Dizajn upravljača

    

   Kada primite crnu kožu s crvenim šavovima, osjetit ćete ugodu. Ergonomski je oblik napravljen za vaše ruke i omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje na vijugavim cestama.

    

   Kontrolni prekidači postavljeni su u kotače da biste im mogli pristupiti vrškom prsta. Kotači su kromirani.*

    

   *U ponudi za sve modele, osim za modele razreda Emotion.

   Dizajn upravljača

  • ”nova mazda mx-5” mazda dizajn stražnjeg dijela “mazda stražnja svjetla” dizajn kodo

   Dizajn stražnjeg dijela

    

   Mišićava podignuta ramena i prošireni stražnji blatobrani daju automobilu volumen, a izglađeni kutovi i utaknute bočne strane izgledu daju napetost i toniranost.

    

   Koristeći se čistim i jednostavnim stilom, povećali smo duljinu i dubinu prtljažnog prostora prtljažnika da bismo stvorili više prostora.

   Dizajn stražnjeg dijela

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i/ili vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Navedene brojke za MPG nastale su iz službenih rezultata koje regulira EU za provedene laboratorijske testove. Navode se isključivo radi usporedbe i ne moraju odražavati vaše stvarne rezultate vožnje.

  Login