Mazda CX-3 SVP 2018

Izrađen za čisti užitak u vožnji

Vi se nalazite u središtu iskustva vožnje u jedinstvenoj Mazda CX-3 2018 Takumi Plus. Kompaktni SUV, čiji dizajn izvana i iznutra ostavlja izniman dojam, s mnoštvom dodatnih značajki povećava vaš užitak u vožnji. Precizno izrađena unutrašnjost odražava pažnju posvećenu detaljima i osjećaj jedinstva. Elegantan kopaktni SUV, osmišnjen za čisti užitak u vožnji, pruža snažan osjećaj Jinba Ittai – osjećaj jedinstva s automobilom. 

Mazda CX-3 2018 Takumi Plus prati dizajn KODO – Duša pokreta koji ovom vozilu omogućuje da se izdvoji kad je u pitanju kvaliteta i razina izrade. Poboljšane značajke, uključujući posebno lakirane, visokokvalitetne 18-inčne naplatke od aluminijske legure i sjedala presvučena tamnocrvenom Nappa kožom svako putovanje čine posebnim.

 

Unutrašnjost u čijem je središtu čovjek

Luksuzna i iznimno udobna vrhunska kabina profinjena je i poboljšana. Unutrašnjost je dizajnirana tako da ste vi u središtu, dok sjedala presvučena tamnocrvenom Nappa kožom pružaju visoku razinu udobnosti.

Sjedala s Nappa kožnim presvlakama tamnocrvene boje

Osjetite udobnost i eleganciju visokokvalitetnih sjedala presvučenih tamnocrvenom Nappa kožom. Luksuzna kabina intenzivira uživanje vozača i putnika u vožnji. Umetci bijele boje upotpunjuju dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek.

Sjedala s električnim namještanjem i memorijama položaja

Sjedala s električnim namještanjem i memorijskom funkcijom osiguravaju udobnost visoke razine i pri svakoj vožnji omogućuju prilagođavanje u skladu s najboljim položajem tijela. Jednostavnim pritiskom na gumb sjedalo se miče u omiljeni memorirani položaj.

Dašak elegancije

Dizajn unutrašnjosti objedinjuje bijeli ukrasni panel i unutarnju bijelu oblogu na vratima, što se podudara s bijelim umetcima na sjedalima presvučenim tamnocrvenom Nappa kožom. Rezultat je elegancija ugodna oku opuštajućeg učinka.

Posebno lakirani 18-inčni naplatci od aluminijske legure

18-inčni naplatci od aluminijske legure pridonose sportskom stilu i urbanom stavu. Uz stil i uzbuđenje prigušuju i buku ceste te omogućuju iznimno prianjanje guma na podlogu i okretnost kompaktnog SUV-a.

Probna vožnja

Probajte kako se elegantna Mazda CX-3 2018 Takumi Plus ponaša na cesti i uvjerite se u posebne performanse.

*Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP (Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007). Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

Login